|| We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en

hebben onwijs gelachen

Wij hebben een fantastische dag gehad! mede dankzij Petra. Wat een heerlijk mens. Het contact naar de bruiloft toe verliep al top! super veel interesse over wat en hoe we al hadden geregeld, en ook vaak aangegeven dat als we ergens tegen aan liepen, we bij haar terecht konden.De dag verliep heerlijk ontspannen. We hebben ons geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld en hebben onwijs gelachen. wij kunnen Fotografia aan IEDEREEN aanraden!

Pauline & Sander | 1 juni 2018 @ Gorinchem

||Ze was altijd in de buurt, maar ze viel eigenlijk ook weer helemaal niet op

Via vrienden zijn we in contact gekomen met Petra, we zochten een goede fotograaf voor onze bruiloft. In het eerste gesprek met Petra was het gelijk gezellig en gaf ze goede tips. Ze luisterde goed naar onze wensen maar gaf daar ook eerlijk reactie op vanuit haar ervaring. Ook in alle contacten daarna, is het altijd erg prettig samenwerken met Petra. 
Vervolgens was ze op onze bruiloft aanwezig maar toch ook weer niet. Als je een foto wilde maken met iemand, was ze altijd in de buurt. Maar ze viel eigenlijk ook weer helemaal niet op. Erg knap hoe ze foto's heeft gemaakt van hele mooi momenten zonder dat we ook maar een seconde in de gaten hebben gehad dat ze er was. 
En dan het resultaat, de foto's. In een woord: fan-tas-tisch! We zijn heel erg onder de indruk van de foto's die Petra heeft gemaakt. Sommige zijn erg mooi, andere ontroerend of juist vol geluk en gezelligheid. Onze wens vooraf was om vooral veel foto's te hebben van mooie momenten tijdens onze grote dag, dat is meer dan gelukt. Met de foto's beleven we onze dag opnieuw doordat ze precies weergeven hoe wij de dag ervaren hebben. 
We zijn dan ook zeer tevreden over het werk dat Petra heeft gedaan, ze verdient een dikke 10. Wij raden haar dan ook van harte aan

Rens & Moniek | 19 mei 2018 @ Mereveld / Utrecht

|| Positief, professioneel, gezellig en georganiseerd...

Petra heeft onze dag echt compleet gemaakt. Zowel vooraf, tijdens de bruiloft en achteraf was zij heel positief, professioneel, gezellig en georganiseerd. Wat voor ons het meest is bijgebleven is haar persoonlijke aanpak. Dit is ook echt terug te zien in de foto's. Petra heeft oog voor gevoel en details en stelt je voor- en tijdens de bruiloft echt gerust. Je hoeft niet te poseren of je anders voor te doen dan je bent. Kortom, wij zouden Fotografia zeker aanraden. Je krijgt echt waar voor je geld! 

Michel & Mylene | 22 september 2017 @ Vlaardingen

               || We hadden vaak niet eens in de gaten dat ze er was

Wij raden Petra als fotograaf aan ieder stel aan! Ze is heerlijk spontaan, weet je direct op je gemak te stellen en op de dag zelf hadden we vaak niet eens in de gaten dat ze er was. Nou, dát ze er was, zagen we achteraf wél door de meest fantastische foto's! Zelf hielden we allebei niet zo van poseren en op de foto gezet worden, maar met Petra als fotograaf kwam dat helemaal goed. Met haar vrolijkheid, spontaniteit en subtiliteit heeft ze voor ons een groot aantal (!, we kregen zo ontzettend veel foto's dat we echt van elk moment van de dag konden nagenieten) fantastische plaatjes geschoten. En dan ligt er na je trouwdag direct een preview in je digitale brievenbus, super leuk! Wat betreft prijs/kwaliteit zit het bij Fotografia helemaal goed, als we het over zouden doen, kozen we zo weer voor Fotografia.

Rianne & Julian | 13 juli 2017 @ Leerbroek/Oud-Zuilen

|| Jouw foto's vertellen een verhaal...

Lieve Petra, Wat zijn wij blij met onze keuze om jou als onze fotografe te kiezen. Het eerste gesprek was al gelijk gezellig, en wat ben je attent met je kaartjes tussendoor. Onze trouwfoto's zijn prachtig, precies zoals we in gedachten hadden. Jouw foto's vertellen een verhaal. De emoties zijn van de foto's af te lezen. Je hebt oog voor detail, en ben overal juist op het goede moment. Af en toe hadden we niet eens door dat je er was, en als we het wel door hadden, hebben we erg gelachen. Niks was jou te veel, foto op de snelweg? Doen we! Foto in de kerk op een trap? Doen we! Nogmaals dank je wel. 

Liefs Maurice en Marjon 

Maurice & Marjon | 8 september 2017 @ Breda

                      || We merkten soms niet eens dat ze er was, terwijl ze ondertussen de mooiste plaatjes schoot! 

Met de spontane, creatieve en vrolijke Petra als fotograaf op onze trouwdag waren wij ontzettend blij. Het bijzondere aan Petra is dat we soms niet eens merkten dat ze er was, terwijl ze ondertussen de mooiste plaatjes van ons schoot! Petra is een persoonlijkheid waarbij we ons als bruidspaar erg op ons gemak voelden. Ook waardeerden wij het dat Petra oog had voor de details op onze dag en deze ook voor ons op de foto vast legde. Petra, bedankt voor al je inzet en je meeleven wat betreft ons en onze trouwdag. We kijken er positief op terug en genieten nog elke dag van het prachtige trouwalbum dat je vorige week naar ons hebt opgestuurd. We wensen je veel succes met je mooie werk als fotograaf en we hopen dat je met je camera nog bij heel veel bruiloften aanwezig mag zijn!

Eline & Stephan | 20 september 2017 @ Woudrichem/Hardinxveld Giessendam

|| Een super herinnering aan die fantastische dag! 

Petra en haar broer Arjan hebben onze bruiloft gefotografeerd. We hebben het super gezellig gehad op onze dag tijdens de shoot en tijdens de ceremonie en het diner hebben we ze amper opgemerkt. De foto's zijn prachtig en spontaan geworden en een super herinnering aan die fantastische dag. Met onze 2 kids (3 en 6) waren ze hartstikke leuk en die waren snel gewend aan de aandacht. Kortom zeker een top keuze! (zo ook de second shooter!)

Dagmar & Emiel | 25 augustus 2017 @ Landgoed Olmenhorst-Lisserbroek

|| Op de dag zelf was ze bijna onzichtbaar, maar gaf toch aanwijzingen op de juiste momenten....

Vrijdag 07-07-2017 was echt de mooiste dag van ons leven! Petra heeft deze dag vastgelegd en er zijn geen woorden voor hoe blij wij hiermee zijn. Het contact voorafgaand aan de bruiloft was al ontzettend leuk! Elke keer enthousiaste mailtjes alsof wij de enige waren waarbij ze de bruiloft heeft gefotografeerd. 
Op de dag zelf was ze bijna onzichtbaar, maar gaf ze toch aanwijzingen op de juiste momenten. En wat heeft ze onze dag fantastisch vastgelegd. Alle mooie en intieme momenten vallen haar op. Ook hebben we ontzettend veel plezier gehad bij het maken van de bruidsreportage in Clingendael! Al onze gasten waren onder de indruk van haar vakkundigheid, maar ook haar leuke en lieve karakter. 
Een dag later kregen wij al de eerste selectie foto's binnen via de mail!
Je kan jaren bezig zijn met het voorbereiden van je bruiloft, maar de mensen om je heen maken het uiteindelijk. Petra heeft er zeker voor een groot deel aan bijgedragen dat onze dag een groot succes is geworden! Ontzettend bedankt daarvoor! Je bent een kanjer!
       Heel veel liefs, Tom en Romy

Romy & Tom | 7 juli 2017 @ Engelberthahoeve - Leiden

|| De hartverwarmende kleine momentjes staan op de gevoelige plaat! 

We genieten nog steeds na van alle foto’s en pakken geregeld het fotoboek erbij om de foto’s te bekijken.
Petra in een paar woorden: Enthousiast - Gezellig - Professioneel - Eigen - Ontspannen - Fantastisch - Passie - Mensenmens - Herinneringen - Betrokken ….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan! 
Petra is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op onze bruiloft geweest, we zijn nog steeds blij dat ze er op elk moment bij was: De eerste foto’s laten zien hoe we de band met onze familie en vrienden koesteren. De fotoshoot die daarop volgde laat een stukje zien van de bijzondere plekken waar we ons thuis voelen en waar we graag komen. De foto’s zijn mooi en de betekenis die erachter zit is voor ons vaak nog mooier, we vinden het echt heel fijn dat we onze fototrip zo hebben ingedeeld. De hartverwarmende kleine momentjes met onder andere opa & oma staan op de gevoelige plaat en zorgen dat we nooit vergeten hoe ontzettend dankbaar wij zijn dat ze erbij konden zijn! De foto’s van de ceremonie laten zien hoe gelukkig we zijn, hoe we genoten van het samenzijn met onze daggasten en hoe gaaf het was om onze dag af te sluiten met het feest!
We hoorden van bijna alle gasten dat we die dag zo straalden, zo voelde het ook, maar we zagen het zelf pas terug op de foto’s. 

Lieve Petra, dank je wel dat je onze dag zo mooi en echt hebt vast gelegd!

Bart & Daniëlle | 2 juni 2017 @ Rotterdam

|| Ze kan zelfs vogels vangen die zomaar ineens naar binnen vliegen! 

Op 16 juni 2017 heeft Petra ons huwelijk gefotografeerd. Ze had toen al onze loveshoot gefotografeerd en daar waren we al onwijs blij mee.. maar Petra heeft met de bruiloft zichzelf echt overtroffen! Elk moment heeft ze vast gelegd, momenten die misschien van te voren niet eens besproken waren dat zé er waren. Ze heeft echt overal aan gedacht. Het contact voor de grote dag was ook erg fijn, een kaartje hier en daar en gesprekjes in Nieuw-Lekkerland waren altijd gezellig. Ze kan zelfs vogels vangen die zomaar ineens naar binnen vliegen tijdens het aanbrengen van de make up ;-) Ze is echt een topvrouw!

Liefs Marco & Liselotte

Marco & Liselotte | 16 juni 2017 @ Slot Moermond

|| Mooi, puur, natuurlijk & emotie... helemaal zoals wij het wilden en hoe we zijn

10 Juni 2017 was onze dag , vastgelegd door Petra! Een onwijs leuke spontane vrouw en na ons gesprek wisten we dan ook zeker dit word onze fotograaf! We hebben heel veel leuke reacties gekregen over haar van onze gasten, terwijl ze zo goed als onzichtbaar was op de dag zelf! We hebben de resultaten mogen ontvangen en wat zijn we hier onwijs blij mee, mooi , puur , natuurlijk , emotie helemaal zoals wij het wilden en hoe wij zijn. We hadden het ons niet beter kunnen wensen lieve Petra, BEDANKT ♥

Liefs Jo & Tham 

Thamara & Jonah | 10 juni 2017 @ Zwijndrecht

          || Vooral de foto's van spontane, niet geposeerde momenten waren prachtig

Met Petra krijg je veel meer dan gewoon een fotograaf. Tijdens de voorbereiding voor ons huwelijk merkte ik af en toe dat sommige mensen alleen in bruiloftsbranche zitten, puur omdat ze weten dat daar (veel) geld in te verdienen is.
Met Petra heb ik dat gevoel nooit gehad. Wij hebben haar vrij lang voor onze bruiloft geboekt en hebben geregeld kaartjes van haar ontvangen waarmee ook zij leek af te tellen naar onze grote dag. Die persoonlijke touch heeft mij ontroert. Ze is ontzettend enthousiast. Ze geeft een hele positieve vibe en dat is wel lekker als je bijvoorbeeld het plannen van de bruiloft even zat bent.
En dan het belangrijkste: haar foto's zijn heel mooi! Vooral de foto's van spontane, niet geposeerde momenten waren prachtig :)

Suzan & Daan | 15 juni 2017 @ Rijswijk

|| Je sleepte ons zo door de regen..

Lieve Petra,

Hierbij willen wij jou nogmaals bedanken voor het fotograferen van onze mooie geweldige dag! De eerste foto's die we hebben gekregen zijn al zo mooi...We kunnen niet wachten op de rest. Ook onze gasten zijn erg onder de indruk van de mooie foto's die je hebt gemaakt op onze bruiloft. Het regende tijdens de fotoshoot in de ochtend maar dat is echt absoluut niet te zien. Je sleepte ons zo door de regen en maakte super mooie kiekjes! Echt vakwerk! Ook hoe je onze kinderen zo mooi op de foto hebt vastgelegd. 
Petra je bent een prachtmens met een super lieve persoonlijkheid. Bedankt! 

Wij hebben woensdagmiddag de foto's binnen gekregen. Echt super super bedankt voor de mooie foto's. Ze zijn echt nog veel mooier dan we hadden gedacht. Je hebt alles zo mooi belicht en bewerkt! Vooral de foto's op de schommel zijn zo mooi belicht! Je ziet echt niet dat het toen zo regende en koud was haha. Het ziet er echt uit als een sprookje! Nogmaals heel erg bedankt! Je levert echt top werk!
Liefs Jermain en Kirsten

Jermain & Kirsten | 1 juli 2017 @ Utrecht

|| De foto's & film blijven voor altijd.. een levenslange herinnering

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. In aanloop naar je huwelijk toe ben je nerveus. Iedereen is blij voor je; het lijkt wel een besmettelijke ziekte. Als je net zoals wij anderhalf jaar naar die speciale dag toe leeft, wil je dat alles goed geregeld is; soms werd ik wel eens een beetje gek van mezelf. De decoratie is leuk, maar je ziet het zelf amper op je speciale dag. Een goede foto- en videograaf is denk ik wel het meest belangrijke van die dag, naast het feit dat je JA moet zeggen. Je trouwdag is 1 dag in je leven: de foto's en film blijven voor altijd. Als je wilt dat je foto's en een film krijgt die de sfeer van jullie trouwdag exact weergeeft kies je voor Love2wed. Love2wed is videografie en fotografie in één. Dennis Tetro-Tijsmans en Petra Bravenboer Vd Plaat zijn werkelijk waar fantastisch. Ze zijn vrolijk, lief en super creatief. Deze twee zijn echt een geweldig koppel. Ze brengen het beste in elkaar naar boven. Het eindresultaat is dan ook geweldig. Als je kwaliteit wil en een fantastische, levenslange herinnering van jullie trouwdag kies je Love2wed.

Dennis en Petra: bedankt voor al jullie passie, liefde en energie. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

Melanie en Peter-Paul | 6 juni 2017 @ Kasteel Duurstede

|| Het moet zelfs zo zijn dat je niet in de gaten hebt dat er een fotograaf bij is...

Een trouwdag is een bijzondere dag die je niet over doet. Het is dus belangrijk dat de fotograaf de juiste momenten vast legt en dat je je als bruidspaar op je gemak voelt bij haar. Eigenlijk moet het zelfs zo zijn dat je niet in de gaten hebt dat er een fotograaf bij is. Petra is zo'n fotograaf en met ook nog eens een fantastisch eindresultaat!

Bianca & Ard | 12 mei 2017 @ Waspik

|| We hebben je bijna niet gezien en toch zulke geweldige foto's ontvangen! 

Petra heeft onze prachtige dag vastgelegd en we zijn ontzettend blij met deze keuze. We hebben tijdens de fotoshoot veel met je kunnen lachen, Petra. Wat ben je toch super spontaan. En de rest van de dag stond je niet met je lens overal bovenop, sterker nog, we hebben je bijna niet gezien en toch zulke geweldige foto's ontvangen! We zullen je bij iedereen aanraden!

Lise & Robert | 21 april 2017 @ Leerdam

|| Alle mooie momenten wist zij vast te leggen op een ongedwongen en onopvallende manier

Op 24-3-2017 heeft Petra ons huwelijk gefotografeerd. Wat een leuk, spontaan en open persoon is Petra! Alle mooie momenten wist zij vast te leggen op een ongedwongen en onopvallende manier. Een trouwreportage maken is niet iets wat je elke dag doet, maar Petra weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen.

De foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden! Vele momenten en emoties die wij, door alle indrukken, gemist hebben of vergeten waren heeft Petra vast weten te leggen. De foto’s geven ons zo een complete en fantastische terugblik op de mooiste en meest bijzondere dag van ons leven.

Petra, allereerst natuurlijk bedankt voor de mooie foto’s! Maar ook heel erg bedankt voor je aanwezigheid, gezelligheid en het wegnemen van de stress tijdens onze grote dag ;-). Je was super!

Liefs, Rochelle en Marissa Brightwell  | 24 maart 2017 @ Rijswijk

|| Onze foto-stuiterbal! 

Wat een geweldige dag en wat een super lieve fotograaf! Zo veel enthousiasme en zo veel creatieve ideeën. Wij noemden Petra onze foto-stuiterbal (natuurlijk een hele lieve stuiterbal). Zo veel positieve energie. En dat zie je terug in de foto's. Bijzondere momenten zijn heel treffend en mooi vastgelegd. Familie en vrienden vroegen na de trouwerij of het een vriendin van ons was omdat ze zo gezellig met iedereen omging. 

Liefs Lidewij en Steven | 17 maart 2017 @ Hotel New York - Rotterdam

|| De tijd vloog voorbij...

Wij hebben een familie fotoshoot gehad en wat was het een geslaagde dag! Voor de kleintjes lekker speels en voor de rest heel open, vrolijk maar toch professioneel. De tijd vloog hierdoor voorbij. De dag was er perfect geschikt voor: mooie luchten, mooi licht/zon en wat we ook heel erg belangrijk vonden en dat was er ook zeker; een goede sfeer. We hebben ervan genoten. Vandaag de foto’s ontvangen, we zijn er heel erg blij mee! Wat zijn ze mooi geworden! Nu komt nog een moeilijke taak: welke willen we vergroten om in onze woonkamer te hangen? De keuze is reuze!

Nogmaals bedankt en we denken aan de fotoshoot met veel plezier terug!

Familie Weiland | 30 mei 2015 @ Hoek van Holland

 

Bruidsparen 2016

 
trouwreportage spijkenisse

|| WE HEBBEN JE HELEMAAL NIET OPGEMERKT TERWIJL JE DAT DEED! 

Lieve Petra, 
Buiten je geweldige blik op fotografie, ben je een geweldige vrouw in de omgang, Je denkt mee en staat overal voor open. Je klimt in palen, ligt tussen de bladeren om maar de perfecte foto te krijgen. Je hebt aan al onze wensen voldaan en zijn daarom ook erg blij dat jij onze dag vast heb gelegd.De band tussen jou en ons tijdens de dag zelf was alsof we elkaar al jaren konden en daarom erg ongedwongen en super leuk!Je gaat goed om met onze hyper actieve hond Indy en was binnen enkele seconden al dikke maatjes.
Je heb geweldige foto’s gemaakt en we hebben je helemaal niet opgemerkt terwijl je dat deed, SUPER!
We kijken terug op een hele mooie dag en dankzij jou kunnen we hier nog lang van genieten!

Liefs, Alex & Sharon Weijts

Alex & Sharon | 21 oktober 2016 @ Spijkenisse

 Trouwreportage Rotterdam

|| WE HADDEN NIET DURVEN DROMEN DAT DE FOTO'S ER ZO UIT ZOUDEN ZIEN! JE HEBT ELK MOMENT GEPAKT

Een paar maanden van tevoren hebben we een fijn kennismakingsgesprek gehad in jouw winkeltje. Dezelfde avond hebben we besloten dat we jou graag als fotografe wilde op onze bruiloft. Je bent een erg spontaan en open persoon! Voor de bruiloft nog even de puntjes op de i en de laatste voorbereidingen gesproken. De dag zelf kwam je als eerste bij het ouderlijk huis van de bruid, daarna naar de fotoshoot locatie in Dordrecht ( je wist daar precies de leuke plekjes ) en daarna mee naar de ceremonie en receptie bij het Koetshuis. Wat heb je onwijs veel en mooie foto's gemaakt. We hadden niet durven dromen dat de foto's er zo uit zouden zien. Je hebt elk moment gepakt en ons tijdens de fotoshoot ook echt op ons gemak gesteld. Achteraf hoorde we ook van iedereen dat je een leuke fotograaf was, terwijl wij jou verder na de fotoshoot lijkt het niet meer gezien hebben. De tijd is ook echt voorbij gevlogen.Maar de volgende dag hadden we al de eerste preview van jou binnen via de mail! echt super.

We zullen jou zeker aanbevelen, je bent een topfotograaf!

Lieve groetjes, Berry & Priscilla | 4 november 2016 @ Rotterdam

 trouwreportage leiden

|| TIJDENS HET KENNISMAKINGSGESPREK KLIKTE HET METEEN!

Wij hebben een zeer fijne ervaring met Petra van Fotografia. We vonden haar via een offerte-site op internet en zijn zeer tevreden over haar professionaliteit en spontaniteit. Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het meteen en tijdens de dag heeft ze alle aspecten van de dag prachtig vastgelegd. Ze verstaat de kunst van gezellig aanwezig zijn (toen ik een beetje zenuwachtig als bruid voor de camera stond) maar ze was ook gepast onzichtbaar wanneer nodig. We hebben veel complimenten gekregen over de foto's en over haar vriendelijkheid tegenover de gasten! Kortom we raden haar aan al onze vrienden aan!

Anouk & Matthijs | 28 oktober 2016 @ Leiden

 trouwreportage ijsselstein

|| ONTROERENDE, GRAPPIGE & UITZINNIGE MOMENTEN STUK VOOR STUK VAST LEGGEN...

Petra heeft onze trouwdag vastgelegd vanaf het aankleden tot aan halverwege het feest. Wij zijn via-via bij Petra uitgekomen, nadat we wat voorbeelden van haar werk op haar website hadden gezien hebben wij een afspraak gemaakt. Tijdens dat gesprek kregen we het gevoel dat Petra precies snapte naar wat voor soort foto’s en stijl wij op zoek waren. Het gesprek was daarbij ook erg gezellig. We hebben erg veel gelachen en dus was de keuze voor Petra al heel snel gemaakt (gelukkig was Petra nog beschikbaar!).Petra heeft bij ons zowel op- als ongemerkt schitterende foto’s gemaakt.Petra is vriendelijk, flexibel en ontspannen en verdwijnt eigenlijk helemaal in haar omgeving. Hierdoor blijkt tijdens het bewonderen van onze foto's dat ze ontroerende, grappige en uitzinnige momenten stuk voor stuk heeft weten vast te leggen. We gunnen ieder bruidspaar Petra als fotograaf!

Maud & Koen | 16 september 2016 @ IJsselstein

 trouwreportage in een boomgaard

|| ZE WAS BIJNA ONZICHTBAAR MAAR HEEFT ELK MOOI MOMENT VAST WETEN TE LEGGEN...

Deze fotografe is werkelijk waar fantastisch! Petra is ontzettend aardig, denkt goed mee en is goed bereikbaar. Op de dag zelf hielp ze nog even mee met versieren en voelde de fotoreportage heel natuurlijk aan. Toen de gasten er eenmaal waren, was ze bijna onzichtbaar maar heeft ze elk mooi moment weten vast te leggen. De gasten waren erg over haar aanwezigheid te spreken en de foto's zijn prachtig geworden. We zijn erg blij dat we Fotografia gekozen hebben! 

Ellen & Ludo | 26 augustus 2016 @ Olmenhorst - Lisserbroek

 trouwreportage dordrecht

|| EEN EXTRA TOUCH DOOR HAAR WARME, GEZELLIGE & ENTHOUSIASTE MANIER VAN ZICHZELF ZIJN....

Op 29 september 2015 hadden wij met Petra een afspraak gemaakt in Nieuw-Lekkerland. Na wat mail contact hadden we een datum gevonden die wij konden, vanuit Petra was heel veel mogelijk. We werden in een leuk winkeltje ontvangen en de sfeer was gelijk goed en we hebben een hele avond gezellig zitten kletsen. Direct hebben we toen besloten dat we graag met Petra wilde werken voor de bruiloft. De gezellige avond, goeie sfeer en de klik die we hadden met haar was heel fijn.

In de tijd daarna hebben we nog regelmatig contact gehad en in april hadden we een loveshoot gepland met Petra. Weekenden lang was het mooi weer tot het weekend dat wij foto’s zouden gaan maken. Met een gevoelstemperatuur van -6 en constante regenbuien was het 1 uurtje droog en in dat uurtje heeft Petra met een grote lach op haar gezicht ons heel het park doorgenomen en waanzinnige foto’s gemaakt, op geen enkele foto kan je zien dat het zo koud was. Ze liet ons warm lopen en we hebben zoveel met haar kunnen lachen!

Vlak voor de bruiloft hebben we elkaar nog gesproken om de dag door te nemen. Het was erg fijn dat ze nog even contact zocht. Toen onze dag er eindelijk was kwam Petra al vroeg op de ochtend al helemaal gezellig en klaar voor de dag! Je kon erg goed merken dat ze het met onze familie en vrienden gelijk ook goed kon vinden. Als fotograaf was ze erg onopvallend op onze bruiloft (vaak niet door dat ze foto’s maakt) maar als persoon was ze een super aanwinst voor ons, onze familie en vrienden.

Wij zelf maar ook onze familie en vrienden zijn nog steeds vol lof over haar. Ze was gezellig, enthousiast, super sociaal en erg lief! Na het zien van de eerste paar foto’s waren we zo blij! De foto’s die ze “al even” naar ons had gestuurd waren van zulke goede kwaliteit. Ze is een echte vakvrouw en haar foto’s spreken voor zich! Wij kunnen dan ook niet wachten tot ons album af is.

Petra heeft onze dag een extra touch gegeven door haar warme, gezellige en enthousiaste manier van zichzelf zijn. Het was een geweldige ervaring om met haar te werken en wij raden haar natuurlijk dan ook aan bij iedereen die wij kennen. Ze helpt de dag maken tot een dag om nooit te vergeten.

Carolien & Leander | 16 juli 2016 @ Vlaardingen/Dordrecht

 trouwreportage loosdrechtse plassen

|| SPONTAAN, LUCHTIG & MOOIE FRISSE BEELDEN....

Wie is nou zo ontspannen bij de fotograaf dat ze haar even de jurk opnieuw aan laat doen door de fotograaf ;-)
Wij wilden een fotoshoot op het water in de sloepdie mijn opa vroeger heeft getimmert. Zo was hij er toch een btje bij. Met het instappen ben ik op een of andere manier in mijn hoepel gestapt waardoor deze afzakte. Petra heeft toen, professioneel als ze was en van alle markten thuis, mijn jurk weer goed gedaan. Alsof ze elke dag 30 knoopjes open en weer dicht maakte..  Op dat moment kende ik Petra welgeteld 3 uur en het voelde al zeer vertrouwd. Dat gevoel moet je hebben bij een fotograaf als je de hele dag voor de lens staat.
Petra is een getalenteerde fotograaf en een heerlijke persoonlijkheid die met je mee denkt. Ze weet waar ze moet zijn op de juiste momenten zonder dat het opvalt.  Het was ontzettend fijn om Petra en Arjan bij onze grote dag te hebben. Dat ze een goed team zijn merk je in de kwaliteit van de foto's. Ze waren altijd op het juiste moment aanwezig om die ene glimlach of traan vast te leggen.We zijn ontzettend blij op de manier waarop Petra en Arjen ons geholpen hebben en zijn nog blijer met het resultaat. De foto's zijn prachtig geworden. Wij zochten naar een stijl die bij ons past; spontane, luchtig, mooie frisse beelden met mooie lichtval en dit hebben we bij Petra en Arjan gevonden.

Monique & Thomas | 2 juli 2016 | Hilversum/Loosdrecht

 trouwreportage scheveningen

|| EEN FOTOSERIE DIE PRECIES ONZE DAG WEERGEEFT....

Topfotograaf voor wie niets te gek is om te doen als het resultaat maar een geweldige foto is. Petra en Arjan hebben de mooiste dag van ons leven gefotografeerd in een ontspannen sfeer en zonder dat we hebben hoeven te poseren. Ze hebben een super mooie fotoserie gemaakt welke precies onze dag weergaf. Zowel wij als onze gasten zijn erg tevreden over deze fotografen en hun manier van fotograferen en dit alles in een ontspannen sfeer! Top!" 

Jessica & Bart | 22 juni 2016 | Scheveningen - Strandclub DOEN

 trouwreportage breda

|| WE KUNNEN ZEGGEN DAT JE 'ONZICHTBAAR' WAS...

Na een prettig en fijn gesprek met jou om kennis te maken, waren wij er van overtuigd dat jij de juiste fotografe zou zijn voor onze bruiloft.Gedurende onze dag is dit ook wel gebleken. We zijn erg blij dat jij onze dag hebt vastgelegd. Vanwege het weer schakelde je samen met ons over op het alternatief, wat door jouw creatieve inzicht tot geweldige foto's in het theater heeft geleid. Dankzij je relaxte houding hebben wij totaal geen tijdsdruk gevoeld. Als wij nu de foto's zien, kunnen we zeggen dat je 'onzichtbaar' was, iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren.
Tot slot hebben we ook van onze gasten vernomen dat ze lovende woorden hadden over 'onze fotografe'. We willen je enorm bedanken voor de dag, maar zeker voor het eindresultaat. 

Jean-Ruud & Marjolijn | 11 juni 2016 | Breda - De Boswachter

 trouwreportage hoek van holland

|| TIJDENS HET HALEN VAN HET 2E KOPJE KOFFIE WAS ER EIGENLIJK AL BESLOTEN...

Wanneer je besluit om te gaan trouwen komt er in 1x heel veel op je af als verloofd stel en er moet van alles geregeld worden. Via verschillende vergelijkingssites hebben we de verschillende mensen benaderd en dus ook de fotograaf. Petra reageerde als eerste van alle fotografen en kwam gelijk met een compleet verhaal met wat we konden verwachten als we onze foto's door haar lieten maken. Dit sprak ons heel erg aan en bleek ook veruit het meest doordacht en complete verhaal te zijn van alle fotografen. Dat gaf gelijk een goed gevoel!

Wanneer we in de offerte fase nog met vragen zaten werden deze ook uitgebreid en snel behandeld. Uiteindelijk hebben we  eind april een kennismakingsgesprek gepland in Nieuw-Lekkerland. Toen we in het winkeltje aan kwamen werden we gelijk hartelijk ontvangen en kregen we wat boeken te zien die we al door konden bladeren om te kijken wat voor foto's ze maakt. Dit sprak ons al gelijk erg aan en verder was er ook gelijk een klik! Tijdens het halen van de 2e kop koffie was er eigenlijk al besloten dat we voor Petra zouden gaan d.m.v. ja-geknik en de tekst "Ik vind der leuk!".

Na de bevestiging bleek ook weer hoe professioneel Petra te werk gaat. We kregen een lijst toegestuurd met alle vragen zodat ze zeker wist dat ze niks zou missen van de grote dag zelf. Ook het nummer van de ceremoniemeester mocht niet ontbreken voor het geval er iets bijzonders zou gebeuren dat wij niet wisten. 

Begin oktober was het zover en na elkaar een aantal maanden niet gezien te hebben was het, ondanks de spanning, gelijk weer gezellig! Tijdens de fotoshoot zelf hoefden wij ons nergens druk om te maken en ze wist ons precies te vertellen hoe en wat en schuwde het zeker niet om zelf plat te gaan liggen en vuil te worden om zo voor ons de mooiste plaatjes te schieten. Hierdoor werden wij ook een stuk meer ontspannen en konden we zelf ook echt genieten van de fotoshoot. De rest van de dag heeft ze zich zowat onzichtbaar bewogen en hebben wij en onze gasten geen 'last' van haar gehad. Ook wanneer we wensen tussendoor hadden voor foto's van speciale mensen pakte ze die gelijk beet en daar zijn een aantal mooie foto's uit voort gekomen.

Al met al zijn we erg tevreden met Petra en raden we haar zeker aan aan iedereen die een fotograaf zoekt! We hebben ook een heleboel gasten gehoord die erg te spreken waren over haar en haar "spontaan en leuk" vonden.

Wesley & Karina | 6 oktober 2016 @ Naaldwijk

 trouwreportage villa augustus dordrecht

|| HIJ HOUDT NIET ECHT VAN OP DE FOTO GAAN..

Erg blij met de fotograaf die m'n man uitgezocht heeft... Hij houdt niet echt van op de foto gaan, dus wilde wel een klik hebben met de fotograaf. Ik heb er 3 uitgezocht en hij koos Petra eruit. Ontzettend blij mee! Gezellig mens, en super mooie foto's! Leuk gesprek gehad, een kaartje 2 weken van tevoren en achteraf maken het contact persoonlijk, erg leuk.
Bedankt voor alles Petra!! :-) We genieten nog steeds van de foto's!! 

Thera & Alvin | 31 augustus 2016 @ Hendrik Ido Ambacht

 trouwreportage zegveld woerden

|| AL SCHEELDE HET NIET VEEL OF JE LAG LANGUIT IN DE MODDER....

Het was tijdens een andere bruiloft dat we je in actie zagen. Vliegensvlug (“Nee hoor, die kus hoeft niet over; hij staat er op!”), spontaan (gerust nog even een praatje, terwijl het bruidspaar ieder moment kon arriveren bij de kerk) en alert (’s avonds wist je nog precies wie je ook al weer je visitekaartje zou geven). Een blik op je website en een telefoontje later wisten we het zeker: we wilden graag dat jij onze huwelijksdag zou vastleggen op de gevoelige plaat. 

Een vrolijke fotoshoot tijdens de zomermaanden (je zocht nog wel even een gaatje) leverde al een ontspannen dag en mooie foto’s op. Maar dat we van onze bruiloft de prachtige plaatjes zouden krijgen die al snel volgden (de preview haast voor we goed en wel wakker waren, en enkele weken later een prachtige usb-stick vol), hadden we niet durven dromen. Het weer werkte mee (koud, maar volop zon; en de herfstbladeren nog aan de bomen), maar meer dan dat: jij wist alles zo bewonderenswaardig mooi vast te leggen. De emoties op onze gezichten, de blikken en handelingen van anderen, allerhande details (nog voor de ambtenaar er over begon, had jij die vlinder al lang gezien!), de leuke perspectieven (al scheelde het niet veel of je lag languit in de modder..) en meer. Niets ontging je, terwijl jij ons grote delen van de dag wel ontging (was je wel bij de lunch en in de kerk?).

We hebben genoten van je werk, maar zeker ook van je aanwezigheid als persoon. En die mening bleken familie en vrienden te delen, die – toen ze met ons de foto’s bekeken – je eveneens prezen als mooi mens en vakkundige fotograaf.

Bedankt!!

Lennart & Amanda | 11 november 2016 @ Woerden/Zegveld/Nieuwerbrug aan de Rijn

 trouwreportage rotterdam

|| EEN PRETTIGE EN ONTSPANNEN MANIER, WAARDOOR ZOWEL WIJ ALS ONZE GASTEN STRALEN OP DE FOTO’S

We hebben Petra geboekt om onze trouwdag vast te leggen en kregen haar broer Arjan erbij! In de voorbereiding was het prettig overleggen en op de dag zelf hebben Petra en Arjan prachtige foto’s gemaakt. De reportage in Arboretum Trompenburg en in en bij Hotel New York is schitterend geworden, met veel aandacht voor de omgeving én voor details. Ook tijdens de ceremonie in het stadhuis en bij de borrel en aanvang van het diner zijn mooie foto’s gemaakt van alle gebeurtenissen en de omgeving, waarbij ook onze gasten goed zijn vastgelegd. Jullie pakten dit aan op een prettige en ontspannen manier, waardoor zowel wij als onze gasten stralen op de foto’s. We hebben precies gekregen waar we vooraf om hebben gevraagd! Ook was het leuk om tijdens onze huwelijksreis al een kleine selectie van de foto’s te ontvangen. Op de hele reportage van de dag hebben we ook niet lang hoeven wachten, wat ook heel fijn was. Aangezien we zo blij zijn met het resultaat, komen we binnenkort weer bij Petra terug om na de geboorte van ons eerste kind ons nieuwe gezin te laten vastleggen. Heel veel dank voor het maken van deze mooie herinneringen aan onze trouwdag!

Annemarie & Thomas | 13 mei 2016 @ Rotterdam

 trouwreportage gilze rijen

|| MOMENTEN PAKKEN...

Al vanaf het eerste mailcontact hadden we een goed gevoel bij Petra. Lekker informeel, enthousiast en duidelijk. Ook toen ze bij ons thuis langskwam om te vertellen over haar manier van werken, was het gezellig en ontspannen. Wat ons vooral erg aansprak, is dat Petra aangaf de hele dag eigenlijk onzichtbaar te zijn, ons niet steeds zou laten poseren maar de momenten pakt hoe ze zijn.

Dit is dan ook precies waarom we op de dag zelf super blij met haar waren! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt, zonder dat we het doorhadden. Ze was heel fijn aanwezig, had goede ideeën maar bleef toch op de achtergrond. De dag na de bruiloft kregen we gelijk een eerste preview van de foto’s, erg leuk om zo snel al foto’s te kunnen kijken!  Toen we terugkwamen van onze huwelijksreis, lag er een leuk pakketje in de brievenbus met alle foto’s op een usb. We zijn super blij met de foto’s, het geeft een prachtig en natuurlijk beeld van een geweldige dag!'

Annelies & Pascal | 8 juli 2016 @ Van der Valk Gilze-Rijen

 trouwreportage anafora utrecht

|| JE MOET JE PRETTIG VOELEN BIJ DE MENSEN DIE JE HIERVOOR UITKIEST

19-08-2016 was onze grote dag. Voor deze dag wilden wij zowel foto- als videografie, om onze dag op alle mogelijke manieren vast te leggen voor later. ... Wat belangrijk is, is dat de videograaf en fotograaf de hele dag om je heen zijn op je bruiloft, dus je moet je prettig voelen bij de mensen die je hiervoor uitkiest. Wat dat betreft zit het bij Dennis en Petra helemaal goed.
Wat ook leuk is, is dat er zowel ruimte is voor eigen initiatief als voor dingen die hem tof lijken. Dit komt ook terug in de montage, die is gebaseerd op de mooie beelden die er natuurlijk zijn, maar ook op hoe Dennis het bruidspaar heeft leren kennen. Hierdoor kan de film alle kanten op gaan en zal hij altijd bij jullie passen.
Ik kan iedereen aanraden zowel foto- als videografie te nemen op de bruiloft en dan met name Dennis en Petra. Het zijn twee fantastische mensen die samen geweldige beelden maken, waar je voorgoed op kan terugkijken. Daarbij zijn het leuke mensen om om je heen te hebben en verlichten ze zelfs op cruciale momenten je stress ;-) Een aanrader dus!

Moeder van de bruid: Zijn zeer zeker twee toppers, het lijkt of je ze al jaren kent zo relax en vriendelijk. Een leuk praatje over alles en niks. Geven je allebei het gevoel dat je ze al heel lang kent. Dus ook van mij de moeder van de bruid zeer bedankt mede dankzij jullie was het zeer zeker een geslaagde dag. Dikke kus en wie weet tot ooit. (als Cheryl gaat trouwen)

Cynthia & Daniël | 19 augustus 2016 @ Anafora Utrecht

 trouwreportage maassluis

|| WE KUNNEN ZEGGEN DAT JE 'ONZICHTBAAR' WAS...

SUPER | Petra heeft bij ons de reportage gedaan op onze grote dag. Vanaf het moment van binnenkomen in het winkeltje voor de kennismaking tot aan de dag zelf is de sfeer ontspannen geweest. Niks moet, alles mag.  

Binnen de reportage zorgde zij voor originele ideeën en gaf je geen moment het gevoel dat het ongemakkelijk is om te poseren. Er was voldoende ruimte om 'gek' te doen, wat bij ons voor ontspanning zorgde. De foto's werden op precies de juiste momenten genomen zonder dat zij zich 'mengde' in de gasten. Zo werd bij de ceremonie precies die traan en die lach vastgelegd. OVerder zijn de foto's schitterend, met hoge kwaliteit. Ook in de afronding is het keurig netjes te noemen. Zeker leuk is de 1e draft van de trouwfoto's die je al snel over de mail krijgt. Over een paar dagen krijgen we de rest van de foto's we kijken daar erg naar uit. Petra bedankt voor je inzet, enthousiasme en professionaliteit. Ga zo door! 

Hellen & Demy | 20 mei 2015 | Trouwreportage @ Maassluis - Hoek van Holland

 trouwreportage slot moermond renesse

|| WE HEBBEN VEEL GELACHEN EN PRACHTIGE PLEKJES OPGEZOCHT!

Lieve petra,

Onze dag was geweldig We begonnen thuis met foto's maken. Erna zijn we op pad gegaan. We hebben veel gelachen en prachtige plekjes opgezocht. Eigenlijk hebben we verder niet gemerkt dat je er was, dat vonden wij heel fijn. Je heb onze dag prachtig vastgelegd. Bedankt voor alles, het was perfect :-* 

Alischa & Mark | 14 mei 2016 @ Slot Moermond Renesse

 trouwreportage houten

||JE ENTHOUSIASME IS AANSTEKELIJK..

Lieve Petra,  We zijn bij jou terecht gekomen via een enquête die we hadden ingevuld, waarop jij snel reageerde met een hele vrolijke mail! Toen we bij je langs kwamen om onze wensen door te spreken, voelden we snel een klik. Je voelde ons goed aan, je hebt een fijne open houding en je enthousiasme is aanstekelijk.
Op onze trouwdag hebben we nauwelijks gemerkt dat je continue om ons heen was, maar wat zijn we enorm verrast door alle prachtige foto's die je van onze dag hebt gemaakt! De fotoreportage in de ochtend was heerlijke ontspannen. En het zijn zulke mooie, sfeervolle en zachte foto's geworden; helemaal onze stijl. 
Door de dag heen heb je superleuke detailfoto's, unieke beelden van onze gasten gemaakt en heb je veel sfeervolle momenten vastgelegd. Daarnaast viel het ons op dat je hele originele, creatieve composities hebt gebruikt, verrassend!
We hebben van heel veel gasten gehoord 'wat hadden jullie toch een gezellige en enthousiaste fotograaf!' Twee dagen na onze dag kregen we al de eerste foto's; super snel, fantastisch!  Nu genieten we nog heel lang na van de herinneringen via jouw foto's! Geweldig toch!

Herman & Lidian | 11 mei 2016 | Trouwreportage @ Houten

 

Bruidsparen 2015

 
trouwreportage katwijk

|| JE WAS ONZICHTBAAR MAAR TEGELIJK OVERAL BIJ! 

02-10-2015 was de mooiste dag van ons leven! Wij trouwden en Petra heeft ons hele mooie en kostbare herinneringen gegeven via de foto's en het hele mooie foto album! We genieten nog steeds na van sprookje op die mooie zonnige dag! Je was onzichtbaar, we merkten niet dat je er was, maar tegelijk ook overal bij :-) en ook de trouwkaart is gemaakt met behulp van jouw harde werken! Nogmaals bedankt!

Andrea & Ronald | 2 oktober 2015 @ Katwijk

 Trouwreportage Maassilo

|| JE VOLGT WAT ER GEBEURT EN ZET GEEN DINGEN IN SCENE..

We willen je graag bedanken voor de manier waarop je onze dag hebt vastgelegd. Het was heel leuk, je was er op tijd, dat gaf rust. En achteraf zagen we veel detailfoto’s terwijl we niet wisten dat je die had gemaakt. Kortom, je dacht aan van alles en dat was heerlijk, dan hoefden wij het niet te doen! Ook was je erg gezellig, zowel met voorbereiden van de dag als op de dag zelf. Mede daardoor voelden wij ons ook vanaf het eerste moment ontspannen en was de shoot gezellig. We hebben lekker kunnen lachen, super begin van de dag! We vonden het erg fijn dat je met ideeën kwam voor fotolocaties. We hebben leuke locaties gebruikt en het was prettig dat je daarin meedacht, wij kenden zelf nog niet zoveel leuke plekken. Het eindresultaat is erg naar onze zin en we waarderen het enorm dat je volgt wat er gebeurt en geen dingen in scene zet.

Nogmaals heel veel dank.

Ko & Miranda | 17 september 2015| Trouwreportage @ Rotterdam

 trouwreportage delft

|| WE ZIEN NU OOK FOTO'S WAARVAN WIJ NIET WISTEN DAT ZE GEMAAKT ZIJN...

Tijdens de bruiloft van vrienden van ons hebben wij Petra leren kennen. De keuze was ook niet heel moeilijk toen wij voor onze eigen bruiloft op zoek gingen naar een fotografe. Petra is een gezellige, enthousiaste vrouw die ons de ruimte gaf om al onze wensen kenbaar te maken en dit te realiseren. Dit in combinatie met haar eigen ideeën heeft geleid naar heel veel mooie foto’s van deze mooie dag!  Petra stelde ons op ons gemak en we zien nu ook foto’s waarvan wij niet eens wisten dat ze gemaakt zijn. Dit is dan extra leuk als je de foto’sbekijkt. Petra heeft alle mooie en leuke momenten vast gelegd en wij kijken hier met veel plezier op terug. Dankjewel!

Jorine & Michiel | 4 september 2015| Trouwreportage @ Voorburg/Delft

 trouwreportage brabant

|| LEKKER KUNNEN LACHEN SAMEN MET JOU...

Lieve Petra,

We zijn bij jou terecht gekomen toen wij een enquete hadden ingevuld was jij er een van die had gereageerd en jou vrolijke mail sprak ons gelijk aan. Door een kijkje te op je site wilden wij ook van ons huwelijk zulke mooie, sprekende foto’s. Tijdens het eerste gesprekje was het dan ook gelijk gezellig met je. We voelden ons meteen weer op ons gemak toen je binnen stapte de grote dag. Lekker vrolijk en een spontane fotografe ben je met leuke ideeën. We hebben tijdens deze dag ook lekker kunnen lachen samen met jou. Dat zagen wij gelijk in de preview de dag na ons huwelijk waar wij erg blij mee waren. De foto’s hadden we ook erg leuk verpakt binnengekregen om te bewonderen. Wat waren het er veel en ze waren super prachtig. Je let erg op details wat het zo leuk maakt om te zien wat je die dag gefotografeerd had zonder dat wij ervan af wisten. De gasten vonden het ook erg leuk dat je die dag aanwezig was. We kregen vaak de vraag waar we die leuke fotograaf gevonden hadden! Ontzettend bedankt voor het vastleggen van de prachtige dag!

Veel liefs Patrick en Rowena

Rowena & Patrick | 9 oktober 2015| Trouwreportage @ Ossendrecht

 trouwreportage gouda

Lekker ongedwongen, binnen komen en gelijk schoenen uit ;-) 

Het was super om Petra onze trouwfoto's te laten maken. Lekker ongedwongen, binnen komen en gelijk schoenen uit en op het bed staan om mooie foto's te maken. Wat was het super op het strand, echt zoals ik er altijd van gedroomd had!!! Je wist de mooiste plekjes en maakte de leukste spontane foto's!! Een super dag gehad gisteren, nu wachten op het eindresultaat waar alle mooie herinneringen voor later in vast staan!!!

Sanne & Egbert | 21 augustus 2015 @ Gouda

 trouwreportage scheveningen

|| WE HADDEN AMPER DOOR DAT ZE ER WAREN...

Op vrijdag 19 juni was onze grote dag. Petra en haar broer Arjan hebben dit op een fantastische manier vastgelegd. Het was echt een meerwaarde om hen samen als twee fotografen op onze bruiloft te hebben: terwijl Petra met Léon foto’s ging maken, kon Arjan Miriam op de gevoelige plaat vastleggen; bij aankomst op onze trouwlocatie zijn er geweldige foto’s waarop je ons zowel op de rug ziet (en alle gasten in het gezicht) als andersom; tijdens de ceremonie hebben ze hele mooie foto’s gemaakt van ons, maar ook van onze gasten; etc etc. Het betekent vervolgens wel dat je nog veel meer foto’s hebt om uit te kiezen! En dat is niet gemakkelijk… want ze zijn allemaal supermooi! Petra en Arjan zijn goed op elkaar ingespeeld, zijn vrolijk en enthousiast en hebben oog voor details die je zelf niet opmerkt. We voelden ons direct op ons gemak bij hen en hebben veel plezier gehad tijdens de shoot. Ze hebben precies de goede momenten weten vast te leggen, terwijl wij amper door hadden dat ze er waren. Wij kunnen hen dan ook aan iedereen aanbevelen, en hopen hen nog een keer terug te zien op een volgend foto-moment.

Petra & Arjan: dankzij jullie foto’s kunnen we onze bruiloft keer op keer herbeleven met een hele grote glimlach op ons gezicht, dankjulliewel!      Liefs Miriam & Léon

Miriam & Léon| 19 juni 2015 @ Scheveningen

 trouwreportage breda

|| WAT VOELDEN WE ONS OP ONS GEMAK BIJ JE....

Lieve Petra,  Wat hebben we ontzettend genoten gisteren!!! We gloeien nog helemaal na. Mede dankzij jou is het een heerlijke dag geweest. Wat een warmte en wat voelden we ons op ons gemak bij je. Heerlijk! Prachtig hoe je Emma snapte en haar los kreeg. We zijn blij! De foto’s die je stuurde waren al heel tof! Heerlijk om zo nog even terug te kunnen kijken. Heel hartelijk bedankt!

Lieve groeten, Tim en Marlies Beens

Marlies & Tim | 15 augustus 2015 @ Oosterhout/Breda

 trouwreportage zoetermeer

|| DEZE FOTOGRAAF PAST BIJ ONS...

Na lang zoeken naar een geschikte fotograaf voor onze bruiloft, rondvragen bij vrienden, maar ook zoeken op internet en portfolio’s bekijken kwamen we via een collega uit bij de Facebook pagina van Petra. Bij het zien van haar portfolio en het lezen op haar website wisten we eigenlijk al genoeg, deze fotograaf past bij ons. We konden snel bij haar terecht voor een kennismakingsgesprek. Na dat gesprek had Petra ons gevraagd om na te denken over het vervolg. We keken elkaar aan en wisten dat nadenken eigenlijk niet nodig was. Naast dat we een goed gesprek hadden gehad, had ze ons ook overladen met tips en adviezen waar we in dat stadium nog hard naar op zoek waren.Een week van te voren hadden we telefonisch contact en hebben we alles nog eens doorgesproken. Langzaam aan werden we zenuwachtig voor onze grote dag, maar over de foto’s hebben we ons nooit zorgen gemaakt. Petra was ruim op tijd bij ons thuis en ging direct aan de slag. Nadat we thuis foto’s hadden gemaakt zijn we met Petra naar het Westerpark in Zoetermeer gegaan, Petra was niet alleen met foto’s maken bezig, maar ook met ons, van ‘hebben jullie iets te eten mee’ en ‘gaan jullie even in de schaduw staan’ tot de vliegen uit mijn jurk vissen. De rest van de dag is Petra op een prettige manier aanwezig geweest. De eerste foto’s hebben we al heel snel van haar mogen ontvangen en we kijken in spanning maar vol vertrouwen uit naar de overige foto’s.

Veel liefs, Dennis & Anita Vaneman

Dennis & Anita| 25 juni 2015 @ Zoetermeer/Delft

 trouwreportage teteringse heide

|| ONOPVALLEND MAAR TOCH GEWELDIGE FOTO'S!

Wij hebben een top dag gehad die Petra perfect heeft weten vast te leggen. We voelden ons vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen op ons gemak en tijdens de trouwdag ook! Bij het maken van de fotoshoot had Petra veel leuke tips en ideeën om de mooiste foto’s te kunnen maken. Van romantisch tot lekker gek :D.  Tijdens de ceremonie hadden we haar niet eens in de gaten, onopvallend maar toch geweldige foto’s. We kunnen er niets anders van maken dat Petra een TOP fotografe is! Complimenten!

Anoek & Mark | 4 juli 2015 @ Terheijden/Oosterhout

 trouwreportage kralingse plas

|| ZE STELDE ONS OOK FIJN OP ONS GEMAK....

Op 8 juni was het onze dag. Petra mocht alles vastleggen. Dit deed ze geweldig. Ze storte zich er met volle overgave in. Even een stukje joggen of neerploffen in een struik was allemaal niet te gek. Wat een leuke, spontane vrouw. Ze stelde ons tijdens het foto’s maken in het Kralingse bos ook fijn op ons gemak. Ze volgde ons volledig, maar kwam zelf ook met goede tips voor mooie foto’s. Ook na de bruiloft hoorden we nog van familie en vrienden: “wat hadden jullie een leuke fotograaf!!” De eerste foto’s waren als heel snel beschikbaar en ook al waren we op vakantie en werkte daar de Wi-Fi niet zo goed, nam Petra toch de moeite om ze nog extra te versturen via whatsapp. En de eerste resultaten zijn geweldig! We wachten nu nog met smart op de rest, maar hebben er alle vertrouwen in dat het goed zal zijn. Petra, ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze dag. Je was super!

Marike & Fabian| 8 juni 2015 @ Rotterdam

 trouwreportage brielle

|| OP DE DAG ZELF WAS HET ALSOF WE PETRA AL JAREN KENDEN, ZO VERTROUWD....

Toen Mariska haar Facebook-status in oktober 2014 veranderde van ‘In een relatie’ naar ‘Verloofd’ duurde het niet lang voordat ze allerlei aanbiedingen kreeg toegestuurd van bruidszaken, fotografen en zelfs van een trouwambtenaar. In eerste instantie deden we hier niets mee, het duurde per slot van rekening nog een half jaar voor we in het welbekende bootje zouden stappen. Afgezien van een man die ons de eerste weken herhaaldelijk belde met de vraag of we hem alsjeblieft de plaatjes wilden laten schieten en waar we dus geen fijn gevoel bij hadden, was Petra de enige die na een tijdje nog eens contact met ons zocht.

We hebben haar portfolio bekeken op haar site en waren hier meteen van onder de indruk. Op onze eerste afspraak in Nieuw-Lekkerland werden we verwelkomd door een enthousiaste, lieve vrouw waar we ons meteen bij op ons gemak voelden. We hebben een aantal fotoboeken mogen bekijken en toen waren we eruit. Dit zou onze fotografe worden! Voor de 23e mei hebben we nog een aantal keer contact gehad over de meest geschikte fotolocaties (Petra is zelfs nog een keer Brielle in geweest) en we hebben een planning gemaakt voor de grote dag. Uit alles bleek dat dit een vrouw is die haar vak verstaat en vooral leuk vindt!

Op de dag zelf was het alsof we Petra al jaren kenden, het voelde zo vertrouwd. We waren best een beetje nerveus maar Petra wist de spanning weg te krijgen, zwaaide eens met haar heupen en we konden aan de slag. Petra lag, hing, klom, rende, ze was overal tijdens het maken van de reportage. Waarschijnlijk deed ze dit tijdens de ceremonie ook maar daar hebben wij niets van gemerkt. We hebben 871 foto’s toegestuurd gekregen en waren heel erg blij met het resultaat, zowel van de reportage als van de ceremonie en de familiefoto’s. Er zitten foto’s bij waar we op poseren maar bijna net zoveel foto’s waar Petra de mooiste spontane en emotionele momenten op heeft vastgelegd. Super! We hebben een geweldige herinnering overgehouden aan deze dag en de foto’s van Petra maken het plaatje compleet.

We zijn je heel erg dankbaar, Remi en Mariska.

Remi & Mariska | 23 mei 2015 @ Brielle

 trouwreportage kasteel heeswijk

||  TIJDENS BELANGRIJKE MOMENTEN HADDEN WE NIET EENS DOOR DAT ZE ER WAREN....

Petra en Arjan zijn niet alleen broer en zus maar ook een mega goed team! We hebben echt genoten en vooral ook veel gelachen met het foto’s maken. Ondanks dat Leon helemaal niet van foto’s houd vond hij het helemaal niet erg! Tijdens belangrijke momenten hadden we niet eens door dat ze er waren en zo krijg je volgens ons de mooiste foto’s. 2 fotograven is een luxe, maar op de belangrijkste dag van je leven een Must have! Dubbel zoveel mooie foto’s en ook foto’s die je anders niet zou hebben omdat 2 fotograven meer zien als 1. Bedankt dat jullie deel wilde uitmaken van onze mooiste dag! Veel liefs van ons!

Trudy & Léon | 15 mei 2015 @ Ophemert