Wedisson Award

Congratulations on winning.....   Dat is gaaf om te lezen wanneer je mee hebt gedaan aan een fotowedstrijd! 

Afgelopen februari zond ik een aantal foto's in om mee te doen aan de Best Wedding Photography Wedisson Award. Eerlijk gezegd was ik mijn deelname al helemaal vergeten want de foto's die bij deze wedstrijd ingezonden worden van over heel de wereld zijn supergaaf ♥ 

Maar vanochtend ontving ik toch echt een bericht dat ik met deze foto een award gewonnen heb, supertof natuurlijk dat een internationale jury deze foto heeft uitgekozen. 

Andrea & Ronald... dank jullie wel voor dit moment in alle vroegte in de oktoberzon xx

 
 

"Wedisson Award" is an international wedding photography contest that held every month, providing creative, outstanding, inspirational and artistic wedding photography. We are picky and less than 5% of submitted photographs are selected by our judges. Our jury are recognized experts in wedding photojournalism and provide high standards during the judging process