Fotografia bestaat 5 jaar!

Time Flies

Ik zeg het vaak tegen mijn bruidsparen... wat gaat de tijd toch snel, het is bijna jullie trouwdag! Maar vandaag zeg ik het tegen mijzelf... wat gaat de tijd toch snel, je bedrijf Fotografia bestaat al 5 jaar! 

Op naar de Kamer van Koophandel!

5 jaar geleden reed ik op deze 1e oktober richting Dordrecht om mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hoe ik erbij kwam om mij in te schrijven? Altijd al een camera in mijn hand; ik kan mij herinneren dat ik al op de lagere school met een fototoestel (met rolletjes & opzetflitsblokjes) foto's maakte van de klas op het schoolplein, in de Efteling rond liep om alles wat 'mooi' was vast te leggen, op ieder feest diegene was die 'toch wel zijn camera bij zich had'. Dat foto's maken bleef maar gaan, bleef maar groeien en is nooit meer gestopt. Het fotograferen groeide uit tot alles vast leggen in je omgeving; je kids, de vakanties, landschappen totdat je merkt dat je met fotografie ook voor anderen iets kunt betekenen en zo ging ik gezinnen van vrienden fotograferen op het strand, een kindershoot doen voor een oud klasgenoot & fotografeerde ik mijn eerste huwelijk voor mijn zwager en schoonzus. Dan komt het moment dat het zo loopt, dat het gewoon zo moet zijn en zet je de stap om ZZP fotograaf te worden. 

Fotografia_120510

Van een bruiloft komt een bruiloft

Van een bruiloft komt een bruiloft? Dat kun je wel zeggen ♥ Na het fotograferen van mijn eerste bruiloft kwam een 2e bruiloft en nog één en... inmiddels heb ik al meer dan 165 bruidsparen mogen fotograferen op hun mooiste dag! WAUW!

Keep growing

En wat begon met 1 gezin fotograferen op het strand groeide uit tot het fotograferen van 1 jarige kids die hun verjaardag vierden met een cake-smash, zwangere dames met de aanstaande papa, kinderen die door het bos vlogen & ik vloog met ze mee, de miniteentjes van newborns, hele families op pad ter ere van een bijzonder moment, verliefde stelletjes op weg naar hun trouwdag en zeer bijzonder.. het vastleggen van 3 geboortes. Zo terugkijkend ben ik super trots & dankbaar dat ik voor al deze mensen dit heb mogen doe

Tijd voor kadootjes!!

Jarig zijn betekent trakteren! En dat gaan we de hele maand oktober doen ♥ Iedere week kun je kans maken op een nieuwe prijs! 

Benieuwd naar welke prijzen je kunt winnen? Houd dan mijn facebook pagina goed in de gaten 

Update: 

Winnaar prijs 1 - Day In The Life Shoot -> Robinia

Winnaar prijs 2 - Trash The Dress Shoot ->

Winnaar prijs 3 - Deelname Workshop 'Ontdek je camera' -> 

Lang..lang geleden..haha