Newborn lifestyle shoot Elsa

Onze kleine hartendief....

Claire & Gabriel, de trotse ouders van Elsa, heb ik in 2013 mogen fotograferen tijdens hun huwelijk in Delft. Afgelopen herfst kreeg ik een heel leuk mailtje van ze met het blijde nieuws dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje en het heel leuk zouden vinden als ik hun kleine hartendief zou komen vastleggen in de 1e weken na de geboorte. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!

Daar stond ik afgelopen week voor een raam met de tekst 'Hiep, hiep, hoera een meisje!', benieuwd naar hun kleine meid. De 20 dagen oude Elsa was klaarwakker toen ik binnen kwam, keek de wereld rond en kraaide van plezier. Hobbelen op papa's schouder, lekker in badje, kroelen met mama op bed.... Supermooi om dit kleine geluk vast te mogen leggen. Genieten jullie mee?